Kreativ fotograf i Luleå.

Kvalitet, rutin och proffsighet. Jag hjälper dig med reportagebilder, företagsbilder och bilder från Norrbottens unika miljö.
Välkommen att kontakta mig.

Om

pbfotoprofilbild

Fotografering har varit en stor del av mitt liv i princip så länge jag kan minnas. Som 14-åring klev jag in på Norrbottens-Kurirens redaktion i Luleå och bad om att få göra en praktik. Sedan var vägen liksom utstakad. Redan då visste jag att det var det här jag ville göra.

Efter över 25 år som anställd på NSD satsar jag nu på egen verksamhet, vilket känns som ett både naturligt och spännande steg. De åren har gett mig en ovärderlig erfarenhet och ett brett kunnande som jag nu kan erbjuda dig som uppdragsgivare.

Det är ingen hemlighet att jag alltid älskat att ta bra sportbilder. Men även att skildra vårt vackra län är något jag brinner för. Jag är själv en naturmänniska som älskar att tillbringa min fritid antingen i Luleås skärgård eller i fjällvärlden.

Under alla mina år som fotograf har jag kanske mest av allt brunnit för reportagebilden. Att tillsammans med en duktig skribent berätta en historia som verkligen dröjer sig kvar.

Jag ser fram emot att prata bilder med dig.